Дара стана екоактивистка СНИМКА

Певицата Дара стана екоактивистка. Менторката в “Гласът на България” се включи в кампанията “Спасете почвата”, която се разпространява от превърналия се в световна сензация индийски гуру, мистик и екоактивист Садгуру.

Изпълнителката е силно притеснена, че голяма част от земята е деградирала. Според Дара 52% от обработваемите почви са такива.
“Това е първата кампания, с която искам да ви запозная. Всеки от вас може да помогне”, зове Дара, с което намекна, че ще се участва в още подобни кампании, за да направим света по-добър за живеене.

Преди месеци Садгуру беше посрещнат с голям концерт и уважен лично от министър на околната среда и водите Борислав Сандов. По време на 100-дневното си пътуване за каузата “Спасете почвата” индийският гуру се срещна с множество политически лидери от цяла Европа, които застанаха зад каузата му.
В Обединените Арабски емирства, шейховете на Дубай и Абу Даби са сред основните спонсори кампанията му. Там популярния гуру беше посрещнат с мащабно събитие, на което присъстваха над 10 000 души.
Садгуру има множества привърженици и сред холивудския елит. Сред тях са Малума и Уил Смит, които не веднъж са го подкрепяли в предавания и общи видеа. Актьорът, спечелил “Оскар” покани гуруто да му бъде личен гост в дома му по време на една от визитите му в Америка. У нас кампанията “Спасете почвата” продължава да набира популярност като на 05.06, когато е “Денят на Околната среда” ще се проведат множество занимания и голям концерт в нейна подкрепа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg