Как Джей Ло и Бен Афлек отпразнуваха годишнината от сватбата си

На 16 юли 2022 г. Дженифър Лопес и Бен Афлек си казват официално “да” на сватба в Лас Вегас. Месец по-късно организират втора церемония, но този път в Джорджия, откъдето е актьорът. На събитието присъстват семейство и приятели, както и петте деца на двойката от предишните им бракове.
Джей Ло има двама 15-годишни близнаци – Еме и Макс, от Марк Антъни, докато Бен Афлек има три деца от бившата си Дженифър Гарнър – Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюъл (11г.).
През януари в интервю в предаването Jimmy Kimmel Live! певицата разкрива, че идеята за сватбата в Града на греха всъщност е била на Бен Афлек. В своя бюлетин On The JLo Лопес пък споделя малко повече за щастието като вече омъжена жена за любовта на живота си, като пише:
“Двадесетте години между тези мечти за младостта и света на възрастните с любовта и семейството, които прегърнахме онзи ден, донесоха повече на този брак, отколкото някой от нас можеше да си представи.”
Припомняме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек всъщност изживяват първата любов помежду си още преди повече от 20 години и дори стигат до годеж, но го развалят през януари 2004 г. През 2021 г. обаче се преоткриват и не само повторно се сгодяват, а и този път официално подписват.
Година след като си казват “да” пред олтара, Джей Ло и Бен Афлек изглеждат все така щастливи и влюбени. И естествено, не са забравили да отпразнуват първата годишнина от сватбата.
За повода двамата са посетили ресторант в Санта Моника, Калифорния, където са били забелязани, пише E! News. Дженифър Лопес е била облечена с къса бяла рокля, украсена с кристали, която е комбинирала с високи сребристи обувки и малка чанта с дълга дръжка. Бен Афлек пък е бил изцяло в черно – с пуловер, панталони и мокасини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ейдън Търнър сподели колко трудно и неудобно е заснемането на секс сцени

Ирландският актьор Ейдън Търнър е поредната популярна личност, която споделя колко трудно е заснемането на секс сцени в киното. Той ги определя като “неудобни” и набляга на важнoстта на ролята на т. нар. интимни координатори – специалистите, които помагат на актьорите и отговарят за хореографията на секс сцените. 40-годишният актьор, […]

Subscribe US Now