Скандална участничка от “Ергенът” забременя почти веднага след шоуто СНИМКА

Вторият сезон на “Ергенът” приключи, някои от участничките продължиха да си разменят “любезност” в социалните мрежи още известно време, но никой не предполагаше, че една от най-провокативните от тях няколко месеца по-късно ще е в трепетно очакване на първото си дете.

Става дума за скандалната Габи Бланко, около която се въртяха не един или два скандала в романтичното риалити шоу. Щастливата новина съобщи лично тя във фейсбук профила си и успя да изненада почти всичките си последователи, които не я виждаха още години в тази роля. Именно нахаканата брюнетка бе сред тези, които най-много се заяждаха с Пам Велидис и с Елена, а на Пам дори се подиграваше откровено, защото е пухкава.
Войната между Мони и Габи в “Ергенът” се пренесе и навън… СНИМКИ

Всъщност признанието, че очаква дете Габриела направи в отговор на един от въпросите, които й задаваха в мрежата. Причината е ясна – тези, които я следват са забелязали, че тя е с променена фигура от обичайното.
Няма такъв резил! Габи от “Ергенът” се изложи брутално
Все още не става ясно кой е бащата на бебето, дали то е било планирано или е изненадало бъдещите си родители, както и дали Габи има намерение да свива типичното семейно гнездо, минавайки под венчилото.
Самата Габриела още в риалити формата изтъкваше, че не е работила нито ден през живота си и няма такова желание, а вместо това иска да има до себе си красив и богат мъж, който да я гледа като принцеса. Е, дали го е открила в действителност, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Супермоделът, който е фен на Алкарас

С победата си на Уимбълдън над Новак Джокович Карлос Алкарас си спечели много фенове сред световните звезди. 20-годишният испанец днес е по-богат и по-известен от всякога и сега бере плодовете на дългогодишния си труд. Въпреки че през по-голямата част от времето предпочита да остане обикновено момче, тенисистът все по-често попада […]

Subscribe US Now