Шакира и Пике – разделени, но на едно място

Вече е очевидно, че нещата между Шакира и Жерар Пике са необратими. Двамата си размениха поредица нападки чрез социалните и традиционни медии, а новината, че певицата се премести в Маями със синовете им е сигурен знак, че раздялата е окончателна.
В края на април 46-годишната Шакира беше забелязана във видимо добро настроение в града, като целта на разходката й е да намери подходящо жилище, където да живее с децата си във Флорида.
Няколко дни по-късно десетгодишният Милан и осемгодишният Саша бяха забелязани да обядват с баща си. Очевидно Жерар Пике също е пристигнал в Маями, за да се види със синовете си, пишат Hola.
Тримата са заснети да хапват пица на крайбрежната улица в популярния италиански ресторант La Leggenda Pizzeria, който предлага неаполитанска пица и е декориран със снимки на легендарния играч на Наполи Диего Марадона. От пицарията публикуваха и снимки на Пике.
Не е ясно колко време футболистът ще остане във Флорида и дали единствената причина за посещението му в САЩ е срещата със Саша и Милан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как приложението на Tesla помога при кражба

Електромобилите на Tesla са пълни с най-различни функции, които целят да направят шофирането още по-лесно и безопасно. Да не говорим, че някои от тях могат да се активират и през смартфона посредством специално приложение. Ник Кириос знае това много добре и дори му се е наложи да използва някои от […]