Дженифър Лорънс разкри мистерията около детето си

Дженифър Лорънс не е от известните личности, които обичат да говорят за личния си живот. Почти всичко значимо се разбира от доверени източници или папарашки снимки.
Така през лятото на миналата година тръгнаха слуховете, че тя е бременна. И те се оказаха напълно верни, защото в началото на тази беше потвърдено, че е станала майка за първи път.
Но освен това, нищо друго не се знаеше до момента. Нито пола на бебето, нито неговото име. Лорънс просто беше решила да остави тези подробности за себе си и близките си, докато се почувства готова да ги сподели със света.
Е, вече явно се е почувствала, защото в интервю за Vogue за октомврийското издание на списанието, на което ще е на корицата, тя споделя, че е станала майка на момче. Като дори е пояснила, че с Кук Марони са решили да го кръстят Сай. Точно като американският художник Сай Туомбли, който се оказва, че е сред любимите хора на изкуството на Марони.
В интервюто си Дженифър Лорънс споделя още, че преди да роди е била доста объркана. Просто защото всички са се опитвали да я убедят, че ще обича това дете повече от всичко. И понеже за първи път преминава през това, не е можела да повярва.
Но точно това се е случило, като актрисата допълва, че след раждането сякаш животът ѝ е започнал отначало. И в момента обича абсолютно всички бебета и им се радва, когато ги вижда на улицата. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакван обрат! Радост Драганова се връща на екран, а Гала... СНИМКА

Водещата на “Мармалад” Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно предаване, но не това е единствената новина около нея. Подробностите ще ви смутят, меко казано. Оказва се, че амбициозната брюнетка ще води формат, който поразително много напомня на този, който водеше колежката й Гала преди повече от 15 […]