Антония Петрова прости на майка си, събраха се и… СНИМКА

Антония Петрова най-после си прости с родителите си. Миската не общуваше с майка си и баща си в продължение на почти две години.

Те се изпокараха заради пари в началото на 2021 г., а едва наскоро са се сдобрили, пише „Уикенд”.
Блондинката приключи топлите си отношения с родителите си малко след като се омъжи за Ивайло Батинков. Миската наскоро се похвали, че е празнувала заедно с родителите си и свекърва си. Антония не беше особено близка и с майката на Ивайло, но не е ясна каква е била причината за обтегнатите им отношения.

Перничанката документира всеки миг от ежедневието на семейството й – от пържените филийки за закуска, които са по специална рецепта на мъжа й, през карането на колело на сина й, който миската представя като малък гений, до семейната вечеря, която е съгласувана със седмичното меню на промоции в „Лидъл“.
От хипермаркета трябва да наемат за рекламно лице Батинкови, които редовно показват как готвят и консумират готвят тематичните седмици от супермаркета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Ето го новия мъж на Роксана, изненадата е голяма СНИМКА

Преди няколко месеца Роксана взриви всички с новината, че се развежда за втори път  че в живота й вече има нов мъж. Оказа се, че новият й не е никак случаен, а главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка “Ангелите на Ада” (Hells Angels). Гласовитата певица е видимо щастлива, […]

Subscribe US Now