Елен Колева показа новото си гадже, изненадата е голяма СНИМКА

Актрисата Елен Колева се носи на крилете на любовта. След поредица от разочарования най-накрая е намерила човек, който напълно споделя нейната представа за живота и вибрират на една честота. 

“Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред”, са думите, с които Елен Колева се обясни на новото си гадже в социалните мрежи. 

Красавицата не крие, че е хлътнала до уши по столичен артбохем. Двамата в момента се радват на спокойното Черноморие край Лозенец и побързаха да качат първи общи снимки във Фейсбук и да признаят пред целия свят колко се обичат. 
За новия на актрисата се знае, че е майстор на артфотография. В социалните мрежи и YouTube любимият мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов – коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение между двата профила показва, че става въпрос за един и същи човек./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Глория чукна 50г. с гаджето във Венеция и издаде две големи изненади СНИМКА

Певицата Глория реши да отпразнува 50-годипния си юбилей на романтична екскурзия с младото си гадже, вместо да събере приятелите си в някое заведение. На 28 юни примата на фолка празнува рожден ден, а тази година е по-специална датата, тъй като навършва 50 години.  В момента чалга фурията е във Венеция, […]

Subscribe US Now