Ще можем ли изобщо да си купим Xiaomi 14 Pro

Измина повече от месец, откакто Xiaomi дебютира серията Xiaomi 14, която съдържаше първите смартфони, базирани на чипсета Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm.
Телефоните са наистина впечатляващи и представляват интерес за много потребители извън родния Китай, но се оказва, че може би никой извън Китай няма да може да си купи Xiaomi 14 Pro.
Компанията изглежда е решила да смени стратегията си и най-вероятно няма да дистрибутира Pro модела си извън Китай, пише NotebookCheck.
Това е странно решение, имайки предвид, че цялата предходна серия Xiaomi 13 все още може да бъде закупена в Европа.
Ако настоящата информация се окаже вярна, то Xiaomi 14 Pro ще бъде първият от водещите Pro смартфони на Xiaomi след Mi 11 Pro, който ще остане ексклузивен за Китай.
Припомняме, че тя включва и Ultra модел, с който четиринадесетата серия все още не разполага.
Според слуховете към момента е възможно въпросният предстоящ Xiaomi 14 Ultra всъщност да бъде флагманът, който Xiaomi ще пласира извън Китай.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обича ли Сидни Суийни гърдите си

Сидни Суийни с лекота успява да привлече погледите навсякъде, където се появи. Актрисата със секси визия може да се похвали с голям, естествен бюст, на който много жени могат да завидят. Но, оказва се, тя невинаги е харесвала тялото си такова, каквото е. Пред Glamour UK блондинката признава, че когато е […]

Subscribe US Now