Софи Маринова трепери от страх, пуснаха Гринго от затвора СНИМКА

В началото на година ви информирахме, че бившият мъж на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е зад решетките в Германия. Зад решетките се озовал, след като раздавал юмручно право върху жена. 

Поредният арест на Гринго дошъл до гуша на Софи Маринова, която давала всичките си пари да го измъкне от кашите, в моито се забърквал, и решила да сложи край на връзката си с него. Единствено репортер на БЛИЦ научи подробности за Гринго, който вече е на совбода. 
Гринго не е бил активен в социалните мрежи от края на октомври 2022 година, тъй като излежавал присъдата си в берлински затвор. От 19 април тази година е отново наличен във Фейсук, което означава, че отново е на свобода. 
Той качи своя снимка и веднага забаляха честитки за свободата му. От кадрите става ясно, че в затвора е поддържал тялото си и изглежда по-добре и отпреди. 

Запознати издават, че никак не е доволен от раздялата със Софи Маринова и със сигурност ще търси начин да си я върне. Етрополската звезда пък получила паник атаки, след като научила за освобождаването на бившия си. Тя също била убедена, че ще я потърси и вероятно ще упражни насилие, за да си я върне.
На Софка й било хубаво без него и нямала намерение да се връща в обятията на Гринго. Искрено се надявала, че вече се е отказал от нея и няма да я притеснява. Затова наскоро в телевизионно интервю съобщи, че има нов мъж до себе си. Такъв всъшност няма, но с тази новина се надявала да откаже Гринго от себе си. Той е в Германия, все още не се е прибирал в България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

На път ли са да се разделят Джорджина и Роналдо

Джорджина Родригес, Роналдо и децата им от няколко месеца живеят в Саудитска Арабия, след като футболистът напусна Манчестър Юнайтед преди Световното първенство и се премести във футболния клуб Ал-Насър. Откакто са там, половинката на Роналдо често използва профила си в социалните мрежи, за да държи в течение феновете си как се […]

Subscribe US Now