Как Хали Бери отвърна на критиките за голата си снимка

Тези дни Хали Бери реши да бъде бунтарка и да покаже, че може да прави каквото си поиска, когато си поиска, където си поиска.
Като в случая свободната ѝ воля я тласна към това да публикува своя гола снимка в профила си в Instagram. Разбира се, актрисата бе направила така, че снимката да не изглежда пошло, а точно обратното – секси.
Повечето хора оцениха подобаващо и видяното, и смелостта на Бери. Но както винаги се случва, все някой няма да е доволен и ще изрази мнението си в социалните мрежи. Точно това стана и в случая.
От POPSUGAR разбираме, че потребител в Twitter е решил да нападне актрисата за решението ѝ. “Представете си да сте на 50 и няколко и все още да публикувате голи снимки, за да привличате внимание, докато сте в менопауза. Когато се предполага, че трябва да прекарвате време с внуците. Остаряването с достойнство вече не е на дневен ред.”
Разбира се, всеки има право на мнение и да го изразява, затова и 56-годишната Хали Бери не е останала длъжна. Във вече изтрит туит тя отвръща на удара. “Знаете ли, че сърцето на скаридата се намира в главата ѝ?”

Остроумният начин да отвърне на критиката и да покаже, че не я интересува кой какво мисли пък се хареса на доста хора, които смятат, че това е най-добрата защита, която са виждали тази година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как да сварим яйцата за Великден без да се счупят и напукат

Великден е след броени дни, а едно от задължителните неща за този празник са боядисаните яйца. Независимо от къде ги купуваме и как сме избрали да ги оцветим и украсим, най-важното от всичко е да ги сварим така, че да не ги счупим. Може и да смятаме, че това не […]

Subscribe US Now