Ето как е изглеждала Деси Стоянова на плажа преди 22 години СНИМКА

Деси Стоянова определено конкурира умело Сашо Кадиев по привличане на вниманието, когато не е в ефира на “Преди обед” по bTV. Чаровната брюнетка обаче, за разлика от екранния си партньор, разчита за това на природни дадености, а не на нови връзки, защото е щастливо и дългогодишно омъжена.

Наскоро брюнетката сподели любопитен кадър с любимия си мъж още от началото на връзката им, който прикова моментално вниманието. И, разбира се, й донесе нова порция комплименти.
Деси Стоянова обяви колко струва среща с нея, ще паднете! СНИМКА
“Селфи от времената, когато още не бяха измислени селфитата. Една от първите ни общи снимки. 22 години по-късно около нас всичко е друго, но ние – не”, пише тв водещата под снимката.

Деси Стоянова често споделя с последователите си как си прекарва отпуските, особено когато са край морето. Там често компания й правят, освен семейството й, и приятелките й от телевизията Ани Цолова и Миролюба Бенатова./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Първият път на дъщерята на Мадона

Каквато майката, такава и дъщерята. И го казваме единствено с добри чувства, разбира се. Лурдес Леон върви смело по стъпките на майка си Мадона и успешно си пробива път в музикалната сфера. Честитим официалния дебют на 25-годишната певица, с който тя вече може да се похвали след като в сряда, […]

Subscribe US Now