Има ли конфликт между Матю Пери и Киану Рийвс

С автобиографията си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) Матю Пери реши да разкаже за трудните моменти, през които е преминал.
Зависимости, падения, приятелства и големи загуби – всичко това е част от житейската история на актьора. Но се оказва, че в следващи издания на книгата си Пери ще направи малка промяна.
На книжния фестивал LA Times Festival of Books актьорът от “Приятели” заяви, че се чувства зле от това, което е написал по адрес на Киану Рийвс, и ще го премахне. Става дума за откъс, в който говори за отношенията си с покойния Ривър Финикс.
“Защо оригиналните мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, но Киану Рийвс все още ходи сред нас”, се пита Пери в книгата си. Почти веднага последва вълна от неодобрение към актьора заради думите му към Рийвс.
Той се извини, разбира се, като каза, че няма нищо против колегата си, а просто е използвал произволно име. Сега обаче е решил да вземе и малко по-сериозни мерки, премахвайки тази препратка към Рийвс в бъдещите издания на “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”, пише CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рейчъл Вайс за семейството и хармоничните отношения

Рейчъл Вайс и Даниел Крейг са от холивудските двойки, които могат да се похвалят със стабилни отношения помежду си. Двамата сключват брак през 2011 г. и оттогава насам са неразделни. Връзката им е скрепена и от раждането на дъщеря им Грейс, която вече е на 4 години. И дори когато […]

Subscribe US Now