Новата визия на Никол Шерцингер, която всички обсъждат

Никол Шерцингер обича да провокира феновете си. Прави го ежедневно и винаги ѝ се получава. Певицата отново успя да привлече вниманието и да направи така, че всички да говорят за нея. Причината – новата ѝ убийствено секси визия с къса коса, която Никол сподели в профила си в Instagram.
Въпреки че така и не става ясно защо е решила да направи такава драстична промяна с външния си вид, по всичко личи, че тя е свързана с появата ѝ в последния сезон на предаването “Маскираният певец”, където Никол имаше участие в един епизод.
Истината е, че можем да откъснем очи нито от новата прическа на Никол, нито от страхотния тоалет, с който е облечена.
“Време е да пеем задно тази вечер”, пише певицата, като не пропусна да отбележи на кого дължи грима, стайлинга и прическата си.
Никол Шерцингер изглежда съвсем различно по този начин, но определено ѝ отива. Както с основание отбелязаха много от феновете ѝ, тя винаги изглежда зашеметяващо, каквото ѝ да облече и каквато и дължина на косата да избере.
В края на юни певицата публикува в профилите си в социалните мрежи две снимки, от които разбрахме, че е получила предложение за брак от любимия си. И, разбира се, е казала “да”. Все още няма настроена дата за сватбата им, но да се надяваме, че ще бъде съвсем скоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10 от най-умните породи кучета

Приемането на нов член на семейството никога не минава без сериозно обмисляне. А когато става въпрос за избор на такъв, който е космат, на четири крака е и лае, има толкова много неща, които трябва да вземем предвид. Първо, трябва да решим дали искаме младо кученце или възрастен сладур. След това, […]

Subscribe US Now