Неприличното предложение, което получи Марго Роби

Почитателите на тениса в последните седмици са вперили поглед в Австралия, където се провежда първият от четирите големи турнира за годината. В Australian Open участват почти всички големи имена в тениса в момента, сред тях е и Стефанос Циципас.
24-годишният гръцки тенисист продължава победоносния си ход в турнира и вече е на полуфинал. По-голям интерес обаче предизвика интервюто му на корта веднага след края на мача с бившия тенисист Джим Къриър.
“Австралия е страхотна страна. Обичам много австралийски неща. Една от любимите ми актриси е от тук, Марго Роби. Иска ми се тя…”, каза Циципас и след това и прекъснат от Къриър.
“Някакво предложение ли отправяш? Какво се случва? На какво ставаме свидетели?”, са въпросите, на които тенисистът трябва да отговори. След първоначалното притеснение, той казва, че ще се радва да я види на трибуните на свой мач.
“Значи това е официална покана към Марго Роби? Искам нещата да са кристално ясни”, отново пита Къриър. На което Циципас отвръща: “Абсолютно”. Остава да видим дали Марго Роби ще откликне на поканата.
От Greek City Times ни припомнят, че Циципас е “лудо влюбен” в настоящата си приятелка Теодора Петалас. Ние пък припомняме, че Марго Роби е щастливо омъжена за продуцента Том Акърли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Аврамов показа новата си жена от Рим СНИМКА

Актьорът Филип Аврамов и сценаристката и негов мениджър Христина Димитрова вече няма как да крият връзката си, която продължава вече от година насам. Двамата наскоро си подариха и романтична почивка в италианската столица Рим. Фицата досега упорито криеше личния си живот далеч от светлините на прожекторите и публичното внимание, но май вече […]