Брад Пит и Анджелина Джоли – новите Джони Деп и Амбър Хърд

Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да “воюват”. Ябълката на раздора се оказва Chateau Miraval – имение, притежаващо винарна и лозови насаждения в Южна Франция. Холивудската двойка го купува през 2008 г. за около 25 милиона долара през 2008 г. Когато това се случва, двамата се съгласяват, че няма да продават дяловете си в шатото без разрешението на другия.
Преди месеци Брад Бит реши да съди Анджелина Джоли, защото не се е съобразила с уговорката им и е започнала преговори за продажба на дяловете си във винарната. Тя обаче оспорва това и обвинява актьора за прекратяването на преговорите за закупуване на нейните дялове от имота.
Наскоро Nouvel LLC – бившата компания на Джоли, обвини Пит във “водене на отмъстителна война” срещу Джоли и “отвличане” на контрола върху доходоносния бизнес с винарната им. Като част от продължаващо съдебно дело за Miraval, сега Анджелина Джоли отправя нови обвинения срещу Брад Пит.
Във вторник, 4 октомври, в Лос Анджелис правният екип на Джоли представи и нови подробности от инцидента на бившите съпрузи по време на полета с частния им самолет от Франция до Лос Анджелис през 2016 г.
Според съдебните документи, Брад Пит е нападнал пиян актрисата и децата, което я кара да подаде и молба за развод по-късно. Той е малтретирал вербално нея и децата, като по време на полета е изливал и алкохол върху семейството.
Брад Пит отрича обвиненията. Източник, близък до актьора, каза пред BBC, че твърденията на Джоли са неверни.
“Тя продължава да преосмисля, преглежда и преценява своето описание на събитие, случило се преди шест години, като добавя напълно невярна информация всеки път, когато не успява да получи това, което иска. Нейната история непрекъснато се развива”, казва източникът.
Твърденията на Анджелина Джоли за поведението на Брад Пит по време на полета на 14 септември 2016 г. се появяват в предишни съдебни документи, включително споразумението за развод на бившата двойка.
Но в насрещната си жалба тя дава и конкретни подробности как актьорът е малтретирал физически и емоционално нея и шестте им деца – тогава на възраст от 8 до 15 години.
Адвокатите на Джоли твърдят, че звездата от “Боен клуб” започва да крещи, обвинявайки я, че е “твърде почтителна към децата”. Освен това я “дърпа в тоалетната” в задната част на самолета.
“Пит сграбчва Джоли за главата и я разтърсва, а след това я хваща за раменете и я разтърсва отново, преди да я блъсне в стената на тоалетната”, се казва в документацията.
По думите на актрисата, бившият ѝ съпруг удря с юмрук тавана на самолета няколко пъти, което я кара да напусне тоалетната.
След като едно от децата им (не се споменава кое) се намесва словесно, Брад Пит се “нахвърля върху собственото си дете”. За да защити детето си, тя сграбчва Пит отзад.
“За да свали Джоли от гърба си, Пит се хвърля назад в седалките на самолета, като наранява гърба и лакътя на Джоли”, пише в делото. “Децата се втурват и всички смело се отиват да се защитят. Преди да свърши, Пит хваща за гушата едно от децата и удря друго в лицето.”
Според адвокатите, след този травмиращ инцидент Джоли и децата й “седят неподвижно и мълчаливо под одеялата” до края на полета.
“Пит периодично излиза от задната част на самолета, за да крещи и да ги псува. В един момент той дори залива Джоли с бира, а в друг излива бира и червено вино върху децата”, твърдят те.
През 2016 г. ФБР разследва инцидента, но властите решават да не повдигат обвинения. Миналата година съдия присъди съвместно попечителство над децата на двамата родители. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щастливото място на Чарлз и Камила

Управлението на кралица Елизабет вече е в миналото, а всички погледи са отправени към сина й в очакване доколко той ще продължи започнатото от нея. До момента той не разочарова никого, дори напротив – всяка негова стъпка е пряко или индиректно преклонение към паметта й. Като например първата обща изява […]

Subscribe US Now