В спалнята на Рита Ора

Да надникнем в домовете на известните личности винаги е било любопитно. Защото от какво, ако не от дома, можем да научим повече за личността, характера и предпочитанията на някого? Възможност да го правят имат от Architectural Digest.
Този път от списанието са на гости в лондонското жилище на Рита Ора.
А жилище е слабо казано, защото 31-годишната певица живее в истинска викторианска къща с градина. “Винаги съм харесвала домове със стара душа”, признава тя и казва, че къщата е строена през 1877 г. и е принадлежала на илюстратора Артър Ракъм, чиито рисунки красят класическите издания на “Алиса в страната на чудесата”.
Ора казва, че моментално е усетила креативната енергия на мястото и е нямало как да не го купи. За решението й изиграват роля още две неща – витраж в предверието с часовник: “На албански Ора означава “време”, пояснява Рита, която е родена в Прищина. Както и плачеща върба в градината.
Дворът и градината е нещо, с което наскоро омъжилата се за Тайка Уайтити певица се гордее. “Кой би повярвал, че сме в Лондон”, казва тя за идиличната градина, която самата тя прави заедно с градинар.
На двора има камина, а къщата изобилства от тях. И очевидно огънят носи уют на Рита Ора. “Много е романтична, напомня ми на провинцията”, казва тя за тази в кухнята, която е запазена в оригиналния си вид.
Колкото до спалнята й, и там има камина. Както и вана. Помещението всъщност е някогашното студио на Ракъм, която Ора заедно със сестра й Елена превръщат в романтична и доста просторна спалня. “Тук спя и това е единственото нещо, което правя тук”, казва с шеговита усмивка певицата.
Цялото й интервю с Architectural Digest е тук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво правят заедно Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру изумиха света след като стана ясно, че са сключили брак на тайна сватбена церемония в двора на къщата им през 2015 г. След тригодишен годеж и много романтика двамата си разменят обети пред очите на шепа приятели. Тогава цял Холивуд беше вперил поглед в тях […]