Какво правят заедно Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру изумиха света след като стана ясно, че са сключили брак на тайна сватбена церемония в двора на къщата им през 2015 г. След тригодишен годеж и много романтика двамата си разменят обети пред очите на шепа приятели. Тогава цял Холивуд беше вперил поглед в тях и с трепет следеше всяка тяхна крачка. Въпреки това, след две години и половина двойката се раздели. Но можем да кажем, че краят е щастлив, тъй като двамата остават приятели и след връзката си.
Дали всъщност наистина е край?
Миналата Джен и Джъстин бяха забелязани заедно на вечеря, което ни отвежда на мисълта, че между е възможно отново да пламнат искри (или вече са пламнали).
В социалните мрежи се появиха снимки, направени от техни фенове, как бившите съпрузи се наслаждават на приятен разговор и храна в Laser Wolf в Бруклин, Ню Йорк. Но трябва да отбележим, че те не са сами. Към тях се присъединяват и други хора, включително техните колеги и приятели Джейсън Бейтман, Джон Хам и Джими Кимел, пише The Mirror.
Анистън и Теру остават близки след разпадането на брака им, но последната им поява заедно кара много от почитатели им да се надяват на възраждащ се романс между тях.
Дженифър Анистън и Джъстин Теру се срещат през 2007 г. След драматичната раздяла на актрисата с Брад Пит, феновете ѝ застанаха напълно зад нея и решението ѝ да излиза с колегата си Джъстин. Но чак през 2011 г. двамата официално обявяват връзката си. Година по-късно Теру предлага брак на любимата си, навръх рождения си ден през август. Така последва сватбата им през 2015 г.
Източници обаче посочват, че двойката е толкова влюбена, че не забелязва различията си в началото. Което води до раздялата им. “Дженифър и Джъстин се влюбиха силно и бързо и въпреки това никога не са си пасвали истински. Той беше нюйоркски хипстър, който обичаше разнообразния начин на живот, а Дженифър живееше много по-уединено”, каза вътрешен човек на E!News. И допълва: “Заради първоначалната химия между тях те игнорират различията и несъвместимостта си”.
През 2018 г. ден след Свети Валентин Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално потвърждават раздялата си. “Ние сме двама най-добри приятели, които решиха да се разделят като двойка, но с нетърпение очакваме да продължим нашето ценно приятелство”.
Дали ще продължат да бъдат приятели или пък са решили да си дадат втори шанс, предстои да научим.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гадост: Правят паста за зъби с мас във "Фермата" СНИМКИ

Експериментална паста за зъби, каквато няма в супермаркетите, забъркаха във “Фермата”. Революционната рецепта измисли една от най-провокативните и импулсивни участнички в риалитито – рускинята Альона. Блондинката, която е част от тима на ветераните, тайно изстиска пастите за зъби на конкурентите си от отбор “Нови надежди”. После подмени пълнежа с мас […]

Subscribe US Now