Когато Уилям и Кейт се скарат

Принцът и принцесата на Уелс са не само едни от най-обичаните членове на кралското семейство. За мнозина британци (и не само британци) те са пример за подражание за здраво и сплотено семейство.
Оказва се обаче, че животът на Уилям и Кейт е далеч от перфектен. “Не толкова спокоен. И не толкова съвършен, колкото изглежда”, са точните думи на Том Куин, автор на книгата Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family.
Куин има източници в двореца Кенсигтън – институцията, която се грижи за публичните изяви на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Пред Express той разказва, че като всяка друга двойка и те имат скандали.
“Уилям обаче е възприел маниерите и начина на поведение на баба си, а Кейт е добра в това да не се оплаква и да се приспособява.” Куин допълва, че и двамата са се специализирали в това, което беше усъвършенствала покойната Елизабет Втора.
“Те много, много рядко се оплакват. И, ако го правят, винаги е премерено”, казва той. И допълва, че в сравнение с другите семейства, които хвърлят вази, когато се карат, Уилям и Кейт хвърлят… възглавнички.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо, снахата се оказа...

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат.  Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо, но […]

Subscribe US Now