Първо в БЛИЦ! Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо, снахата се оказа…

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат. 

Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо, но репортер на БЛИЦ научи от нейни роднини, че сватба няма да има. И Лоренцо по подобие на майка си започва с драмите и прибързаните решения. 

Цялата рода на Софи Маринова е разочарована от кандидат-снахата. Софи обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и искал да създаде вече семейство. 
Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е най-известната певица у нас. Но изглежда девойката се е заблуждавала, че може да живее по този начин и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от дома на певицата. 
“Хубава работа, ама ц*иганска”, подиграват й се нейни съграждани, познати и колеги, които очакваха този развой на нещата. Сега Софи трябва да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размисли и да поднесе поредна изненада, като си прибере момичето отново./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Никой не очакваше да се случи това между Галена и Преслава ВИДЕО

По всичко личи, че Преслава и Галена са си простили и отново са приятелки. След като преди няколко седмици се срещнаха по време на общо участие на сватба в столицата, сега поеха и първо съвместно участие в нощен клуб.  Феновете тръпнеха в очакване да видят как ще се държат една […]

Subscribe US Now