Ето какви ги е вършила Сузанита на 3 години, което обяснява защо е такава днес ВИДЕО

Майката на Сузанита потресе социалните мрежи с шокиращо видео на дъщеря си и какви ги е вършила като малка. Оказа се, че напористата майка е виновна за скандалното поведение на дъщеря си и жадната й амбиция към славата. 

Още от много малка Шени и Орхан Мурад бутат дъщеря си под светлините на прожекторите. Припомняме, че в един от клиповете на баща си малката Сузанита върти кючеци с ориенталско облекло. А сега и майка й показа какво са я карали да прави. 
Шенай Мурад публикува клипче, на което 3-годишната Сузанита дефилира като манекенка. “Мале, каква фръцла беше”, хвали се с постиженията на своята анследница.
 

Уви, Сузанита не успя да се наложи като манекенка, тъй като е изключително ниска, нито пък като танцьорка, защото не хваща нито един такт, още по-малко пък като певица, след като получи такъв звучен хейт от всички. 
Успя да вкара името си в медиите със скандално и крайно просташко поведение, в което са намесени дори забранени субстанции. Сузанита призна, че се е лекувала от наркотична зависимост, но изглежда безрезултатно. 
“Много е трудно на децата на известните, от които нищо не става. Иска им се и на тях да изкарват парите си с пеене, актьорство или нещо такова, но когато нямаш никакви качества, се сриваш психически. Сузанита да спре да се коси и да се пъне на бъде звезда, а да се хване да работи обикновена работа – продавач-консултант в някои магазин, например. За нещо по-престижно е късно, тъй като изгуби времето за учене в жалки напъни да бъде популярна. Но няма и никакви природни дадености, затова й се полага да работи като всички останали”, съветват я в мрежата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шок! Емануела разкри, че е имала връзка с педофил! Кого визира тя?

Певицата Емануела е една от най-актуалните звезди в социалните мрежи и често споделя твърде лични неща, като не пести и мнението си за близки и далечни, а думите й със сигурност нараняват отсрещната страна. Безкомпромисна е, когато се опитва да захапе някое бивше гадже и само тя може да го […]