Шок! Емануела разкри, че е имала връзка с педофил! Кого визира тя?

Певицата Емануела е една от най-актуалните звезди в социалните мрежи и често споделя твърде лични неща, като не пести и мнението си за близки и далечни, а думите й със сигурност нараняват отсрещната страна. Безкомпромисна е, когато се опитва да захапе някое бивше гадже и само тя може да го накара да потъне вдън земя.

Хитовата фолк звезда отново извади змийския си език и сравни със земята един от бившите си любовници. Признанието на певицата подейства на мъжа като студен душ и със сигурност ще изпитва срам да си покаже носа навън. 
Тези дни чаровната изпълнителка се включи в онлайн чат с почитателите си, като отговаряше на техни въпроси. Попитаха я дали е имала приятел с извратени фантазии, а Емануела шокира с отговора си. “Наскоро разбрах за един педофил, гнусна работа, дано му помогнат психолозите”, откровена е Емануела. 
 
Емануела и Мартин имат няколко раздели и техни приятели подозират, че рано или късно отново ще се съберат 
Тя не посочва име, но предложенията на нейните почитатели се въртят около голямата й любов Димитър Динев и последният й приятел Мартин Николов, известен като Елвиса. Последният се похвали, че след поредната раздяла с Емануела се е хванал с 23-годишната Мис България Венцислава Тафкова. Възрастовата им разлика е 17 години и това вероятно е причината Емануела да категоризира Елвиса като педофил.
С феновете си певицата сподели и други откровени моменти от личния си живот. Като най-уникален мъж тя посочва бащата на големия си син. За най-голяма любов пък казва, че е “бащата на малкия ми син”, който е известният милионерски наследник Димитър Динев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg