Циркът продължава! Теди Александрова напсува фамилия Стораро: Ши*ана секта!

Сагата между Теди Александрова и Емрах май тепърва ще се развива, особено пък след едно от поредните сторита на поп фолк дивата в социалните мрежи.

След като Емрах нарече бившата си “кучка”, макар и на английски, ето, че блондинката отвърна подобаващо, наричайки семейството на бившето си гадже “ши*ана секта”. Направи го на стори в Инстаграм, където благодари за подкрепата на своите фенове. “Много ви благодаря, че виждате реално ши*аната секта, в която бях несъзнателно”, написа тя. 
Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължи много пари на “Пайнер” СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от TEDI ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova_official_)

Теди за пореден път нарече Емрах “наркоман”, като спомена “тревичката му”, както и “Парите и колите” на баща му и добави, че няма да позволи на някой да се подиграва с добрината ѝ, а съвсем скоро ще остави Емрах да се пържи в собствен сос.
Ужас! Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова! Тя го обвинява, че е наркоман СНИМКИ
От десетките сторита на певицата разбрахме, че Тони Стораро е превел още 15 хил. лв. неустойка, но и 30-те хиляди били по-малко от първоначално уговорената сума, която Емрах дължи на продуцента си. 

Засега от семейство Стораро запазват мълчание по темата. Единствено Емрах продължава да споделя на стори съобщения на негови фенове, които го подкрепят./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now