Излиза ли Джони Деп с 40 години по-младата жена

По-широка популярност Джена Ортега доби с ролята си на Уенсдей Адамс в Wednesday. Сериалът на Netflix стана доста успешен и си спечели цели 12 номинации за награди Еми, а на 20-годишната актриса донесе номинация за най-добра главна женска роля в комедиен сериал.
Съвсем естествено е оттогава Джена Ортега да бъде все по-търсена за участие в нови продукции. В момента тя работи по “Бийтълджус 2”, където си партнира с Уинона Райдър и Майкъл Кийтън. Снимките на филма започнаха на 10 май в Лондон, където актьорите няколко пъти бяха забелязани на снимачната площадка.
Междувременно се появиха твърдения, че към “Бийтълджус 2” ще се присъедини и Джони Деп, като се заговори, че той и 40 години по-младата от него Джена Ортега се срещат, пише Daily Mail.
Актрисата обаче не се забави с отговора си за циркулиращите предположения и категорично отрече да излиза с Джони Деп.
“Това е толкова нелепо, че дори не мога да се смея. Никога през живота си не съм срещала или работила с Джони Деп. Моля, спрете да разпространявате лъжи и ни оставете на мира”, пише Джена Ортега в свое стори в Instagram.
Реакцията на актрисата изобщо не е изненадваща предвид резервираното ѝ отношение към социалните мрежи, в които доста се коментират предположения на фенове, често неоснователни.
В скорошен разговор с колежката си Ел Фанинг за поредицата Actors On Actors на Variety, Джена Ортега споделя, че въпреки всичко предпочита да се показва в онлайн пространството точно такава, каквато е, дори и понякога плачеща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички отново гледат към кралица Рания

Кралицата на Йордания отново има какво да празнува. Рания, която навърши 53 години преди броени дни ни позволи да надникнем в празненството по случая, което отбеляза със семейството и приятелите си, като сподели няколко снимки в Instagram. Първата показва Рания, седнала със съпруга си крал Абдула, снаха си Раджуа ал Саиф, сина си и […]

Subscribe US Now