Когато Амбър Хърд няма друг избор

Близо два месеца след като Джони Деп спечели скандалното си дело за клевета срещу Амбър Хърд, актрисата тихомълком продаде своя пустинен оазис в Калифорния, потвърждава The New York Post.
Имението Yucca Valley с три спални и три бани, разположено върху 24 дка земя в Калифорния, е продадено, без да се предлага на пазара за имоти. Документите за собственост показват, че на 18 юли къщата е продадена за 1.05 милиона долара.
Новите му собственици са базираните в Ню Джърси Рикард и Карол-Жанет Йоргенсен, които са основатели на Jorgensen & Company LLC и притежават и други имоти в Невада. Не е ясно как Йоргенсен са открили извънпазарния дом или дали имат пряка връзка с Хърд.
Имението е с изглед към скали, хълмове и пустиня, като се предлага с мост, който води до беседка на планински склон. Само гаражът е с площ от 111 квадратни метра.
36-годишната Хърд купува имотът за 570 хиляди долара през 2019 г., което означава, че е на сериозна печалба.
Но като се имат предвид, че е осъдена да изплати 8.3 милиона долара на Джони Деп, след като беше призната за виновна в клевета от журито, всеки долар й е в помощ.
Актрисата от “Аквамен” трябва да покрие 10 милиона долара компенсаторни плюс 350 хиляди долара наказателни щети.
След насрещния иск, който тя заведе, в който Деп беше осъден да ѝ плати два милиона долара, както и според ограничението на Вирджиния за обезщетение, Хърд трябва да плати общо пет милиона долара – пари, които тя твърди, че няма.
Наскоро разпространени съдебни документи показват, че при развода Хърд е отхвърлила исканията на адвокатите си да търси половината от общо 33 милиона долара на Деп, които той печели от заснемането на четвъртата част от “Карибски пирати”. Пари, които по закон ѝ се полагат, тъй като се придобити, докато двамата все още са били женени. 
В имейл, изпратен до съда, Хърд пише за решението си, че не желае да претендира за 16.5 милиона долара, защото “държи на думата си, че не става въпрос за парите”.
И докато на Амбър Хърд очевидно ѝ се налага да продава имоти, за може да събере парите, които да изплати на бившия си съпруг, животът на Джони Деп се развива все по-добре, особено що се отнася до богатството му. 
Преди около седмица само за часове актьорът от “Карибски пирати” успя да продаде колекцията си от 780 картини. Платната вече имат нови собственици, а авторът им се сдоби със сумата от 3.6 милиона долара. Колекцията от картините на Деп носи името Friends and Heroes (“Приятели и герои”) и включва поп-арт портрети на известни личности.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорът, чиято прабаба е смятана за вещица

Едва ли има човек, който да знае докъде се простира точно родословното му дърво. Няколкото поколения назад са ясни, но нишката в някакъв момент се губи или просто изчезва. Затова е доста полезно родословното дърво да се записва и предава от поколение на поколение. Но кой ли го прави. Е, […]