Кристиан Костов в опасна близост с момче, вижте какво правят в това ВИДЕО

Визията на Кристиан Костов със сигурност е по-коментирана от музиката, която прави. Но и той самият не дава вид, че много се притеснява от това, даже напротив – още по-дързък и провокативен е.

Освен това младият изпълнител, който представи страната ни преди няколко години на “Евровизия”, сподели неотдавна в интервю, че лошите коментари в социалните мрежи по негов адрес му действат вдъхновяващо за творчеството.
Не е за вярване как изглежда сестрата на Кристиан Костов, смая всички СНИМКА
В скорошно видео в профила си, Крис дава и нов повод за реакции сред последователите си, защото на кадрите демонстрира близост с друго момче. Но, както се казва, всеки вижда, каквото иска да види, защото никъде не става ясно дали двамата са нещо повече от приятели.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

В клипчето Крис, който в последните години живее и работи в Испания, се разхожда с другото момче, с което явно са били в обща приятелска компания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мис България 2020 изнагля, пак провокира с тези СНИМКИ

Венцислава Тафкова със сигурност не се впечатлява особено на коментари по свой адрес, че често разхожда палта от животински кожи. Реакциите, както е ясно, са предимно от екозащитници, но и голяма част от последователите на “Мис България” 2020 не се стърпяха и й написаха какво мислят по въпроса. Най-красивата ни […]