Гуинет Полтроу и едни памперси за 120 долара

Марката за уелнес Goop на Гуинет Полтроу дължи успеха си както на популярността на създателката си, така и на доста провокативните продукти, които предлага. Свещта с аромат на вагината на актрисата е само един от примерите.
В средата на тази седмица обаче Goop отново ни шокира…
В Instagram страницата се появи най-новия продукт на марката – памперси. Diapér са с пълнеж от алпака вълна, закопчават се с кехлибарени копченца (които имат пречистващи свойства) и имат аромат на жасмин, и бергамот.
Цената на този луксозен продукт е 120 долара за 12 броя. Тоест по 10 долара за памперс, който отива в кофата, защото на етикета на Diapér пише “за еднократна употреба”. Последва вълна от ядосани коментари спрямо Goop и представата им за луксозен памперс.
“Чудесно. Това беше идеята – да се ядосате”, казва Полтроу в нова публикация в Instagram ден след “пускането” на памперсите. “Ако се ядосвате на идеята за луксозни памперси, трябва да се ядосате и на това, че за тях се начислява данък като на луксозна стока.”
Актрисата пояснява, че Diapér не е истински продукт, а част от кампания, чиято цел е да хвърли светлина върху реалния проблем с данъците върху нещо толкова просто като памперсите. В 33 от щатите в Америка те наистина се таксуват като луксозна стока.
Полтроу насочва последователите си към сайта на Goop, където да научат повече подробности за това и да дарят на организацията Baby2Baby, която цели да подпомага семейства в нужда с бебета, разказват от NBC News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гущерови с мощен купон за раждането на третия си наследник! Бони издаде пола на бебето СНИМКИ

Мощен купон с фолк певицата Бони вдигнаха Гущерови, а поводът е раждането на третото им дете. Почти две седмици след щастливото събитие, което по традиция се случи под секрет, миналата вечер двойката събра близките си в столично заведение, за да ги почерпи за раждането на втория им син. Полът на […]

Subscribe US Now