Сладката романтика на Киану Рийвс и Александра Грант

Киану Рийвс и Александра Грант може и да са заедно от 2011 г. насам, но за връзката им така и не се знае много. И това се дължи на факта, че и двамата предпочитат да държат личния си живот предимно далеч от светлините на прожекторите.
Въпреки това в рядък момент на откровение, през март миналата година актьорът от “Матрицата” издаде пред People малко за интимната романтика, която споделя с половинката си.
“Преди няколко дни с любимата ми. Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се страхотно.”
Макар и не често, 59-годишният Киану Рийвс и 54-годишната Александра Грант са забелязвани заедно, включително и на официални събития. Едно от последните, които двамата са посетили заедно, е 2023 LACMA Art+Film Gala през ноември миналата година.
Сега, няколко месеца по-късно, те отново са успели да привлекат погледите на червения килим с нежността, която са показали един към друг.
По време на 2024 MOCA Gala – събитие на Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис, Киану Рийвс и Александра Грант изглеждат все така влюбени и щастливи и дори са си разменили целувка пред камерите, докато позират за снимки.
За галата и двамата са стилно облечени. Докато художничката е заложила на дълга рокля в небесносиньо, актьорът не е изневерил на стила си и е избрал тъмносин костюм, комбиниран с шал.
На кадрите прави впечатление също, че Киану Рийвс е и с доста по-къса коса, отколкото сме свикнали да го виждаме в последно време. Преди няколко дни той е бил забелязан с новата си прическа за следващата си роля, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд

Джони Деп обмисля закупуването на исторически замък на стойност четири милиона долара в Монталто Дора, Италия, според местни медии. 60-годишният Деп до голяма степен живее и прави филми в Европа след делото му за клевета през 2022 г. с бившата му съпруга Амбър Хърд, която между другото се премести да […]

Subscribe US Now