Жената на Годжи фалира! СНИМКА

Младата жена на басиста на “Ку-Ку бенд” Георги Милчев – Годжи – Надежда Дончева, която имаше два магазина в родния си град Враца, обяви фалит.

Блондинката продаваше антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, но цените бяха много високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенци, като на тяхно място вече има руски гастроном.
Братът на Годжи го осъди и го принуди да…

Надежда от години предлагаше и полезното пречистено масло Гхи, с което обикаляше биобазари навсякъде из страната. Цехът, в който се произвеждаше то, затвори и тя преустанови всякаква дейност, пише “Галерия”.
Бившата на Годжи шашна с вида си… СНИМКИ
Сега Надежда разчита изцяло на доходите на Годжи и се е отдала на дъщеричката си Цвета, която се роди на 16 декември 2017 г. Хората, които знаеха за предстоящото раждане, се брояха на пръсти. Първата публична снимка на семейството бе показана шест месеца след появата на бебето – момиченцето, което е кръстено на майката на басиста – баба Цветана, пише още изданието.
В лицето на Надежда пък, Годжи най-накрая срещна сродната си душа, след тежък развод и куп неуспешни връзки. Двамата се запознават на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Развеждат ли се Жизел Бюндхен и Том Брейди

На Жизел Бюндхен и Том Брейди и преди им се е случвало да прекарват известно време отделно един от друг и едва ли са единствената двойка, която се е решавала някога на подобна стъпка. Този път обаче раздялата за двамата може да се окаже по-дългосрочна, че дори и постоянна. След […]

Subscribe US Now