Развеждат ли се Жизел Бюндхен и Том Брейди

На Жизел Бюндхен и Том Брейди и преди им се е случвало да прекарват известно време отделно един от друг и едва ли са единствената двойка, която се е решавала някога на подобна стъпка. Този път обаче раздялата за двамата може да се окаже по-дългосрочна, че дори и постоянна.
След месеци на напрежение в брака им Жизел Бюндхен е наела бракоразводен адвокат, разкриват източници на People. Те споделят още, че Том Брейди от своя страна “се опитва да разбере какво да прави” след тази драстична стъпка на жена си, като засега също търси свой адвокат.
Разривът в отношенията на дългогодишните съпрузи започна, когато спортистът е взел решението да се завърне към спорта, след като първоначално се бе пенсионирал. Жизел обаче не е одобрила връщането му към работата. Източници издават, че тя е била истински щастлива от факта, че цялото семейство ще може да прекарва повече време заедно, но след промяната на решението на съпруга си, е останала разочарована.
Жизел и Том обаче явно са на предела на силите си да запазят брака си и са в трудна ситуация. Спортистът обаче е твърдо решен да запази семейството си и иска отношенията със съпругата му да се подобрят. По думите на източниците Том Брейди е един истински отдаден баща и прекарва цялото си свободно от мачове и пътувания време с децата си.
Двойката споделя грижите си за двете си деца – Бенджамин Рейн (12 г.) и Вивиан Лейк (9 г.), като спортистът има и още един син от предишен брак – Джон Едуард (15 г.).
Засега още един показател за това, че бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди не върви добре е, че от началото на спортния сезон тя не е присъствала на нито един от четирите мача на съпруга си. Според източниците Жизел напоследък гледа да избягва Том, а дали това е едва началото от края на романтичните им взаимоотношения, предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-голямата фенка на Глория атакува „Гласът на България“

Една от най-големите почитателки на поп-фолк дивата Глория се е явила в музикалното шоу „Гласът на България“ и ще да се бори за място в него, разбра БЛИЦ.   В момента все още предаването е на етап кастинги на тъмно, а отборите на треньорите са почти запълнени. Преди да излезе на сцената […]

Subscribe US Now