Азис вече се продава за 70 лв. в Турция и…

70 лв. за билет са броили желаещите да слушат и гледат фолкзвездата Азис на живо в заведение край Истанбул, а билетите за концерта на родния изпълнител свършили около месец преди участието му.

Огромна опашка от хиляди желаещи да слушат на живо Азис в Истанбул се изви часове преди концерта му, като този път той събра феновете си в крайбрежно заведение, популярно с участията на различни изпълнители. Азис изпя най-известните си хитове пред турските фенове, които го засипаха с огромна любов, не спираха да му пригласят дори и на български език.

Ужас! Азис скача на бой на сервитьор, бил го ограбил със 100 долара

Бурята и обилният дъжд не успяха да развалят плановете на събралата се публика, а часове преди старта, се изви огромна опашка пред клуба. “Благодаря за това изживяване”, “С нетърпение очакваме следваща дата”, “Струваше си чакането”, гласят само част от коментарите на турските фенове на Азис след края на концерта.
Галена и Азис втрещиха с костюми за Хелоуин, но в мрежата ги нападнаха брутално СНИМКИ
Самият изпълнител неведнъж е споменавал, че чувства Турция като свой втори дом. Неслучайно и прави много често участия там. Този път обаче, той бе на сцената с DJ Дамян и двамата изпяха хитовото си парче “Еър-порт”, което се оказа доста популярно в Турция.
Азис се появи на сцената с черна риза и тъмни дънки, а след няколко изпълнения и бурни танци разкопча копчетата й. Над 3 часа продължиха изпълненията на славея на родната чалга, пише “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гуинет Полтроу призна, в откровения си стил, че всъщност се е омъжила за баща си

Гуинет Полтроу е известна с това, че споделя доста неща от личния си живот. Бивши любовни връзки, семейните отношения и дори интимни мисли. Затова никак не е учудващо най-новото признание на актрисата – а именно, че съпругът ѝ Брад Фалчък ѝ напомня на покойния ѝ баща. “Брад прилича на синеок […]

Subscribe US Now