Гринго на Софи Маринова гние в берлински затвор за побой на проститутка

Бившият мъж на Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, отново е зад решетките. Този път е прибран “на топло” в немски затвор и едва ли скоро ще излезе оттам. 

Заключването му слага край и на връзката с етрополската звезда, на която й писнало да дава всичките си пари по него и да му оправя бъркотийте. Тя решила да го зареже, след като разбрала, че скоро няма да излезе на свобода и няма да й създава проблеми. 
Софи Маринова се похвали в телевизионно интервю, че вече има нов приятел. За Гринго сподели само, че е в Берлин, но реши да му спести срама и да обясни какви всъщност прави там. 
От почти половин година Гринго е зад решетките, а причината за задържането му е скандална и непростима. Ромският възлюбен на Софи Маринова отново е упражнил юмручното право върху жена. Силата му изпитало момиче, за което той научил, че работи като проститутка при негов конкурент. 

Гринго доста дълго време е измъчвал момичето, което се разминало на косъм със смъртта. А законите за побой върху жена в Германия са далеч по-строги от тези в България и запознати издават, че бившият на София ще полежи доста дълго зад решетките. 
Досега Софка е спасявала Гринго няколко пъти от проблеми с властта в България. Целият си хонорар от “Като две капки вода” даде, за да го измъкне от затвора, след като го бяха осъдили за рекет и тормоз. После като по чудо го измъкна, след като по време на нейно участие нападна случаен клиент, който поискал да се снима с любимата му. Жервата се оказа полицай, което усложни освобождаването му, но той бе принуден да замине за Германия, където вече го закъса ще си получи заслуженото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Теодора харчи здраво против депресия ВИДЕО

Харченето на пари отдавна е доказана терапия против депресия при жените. Нежният пол обожава да пилее хартийките, особено когато не са изкарали лично от тях.  Гласовитата певица Теодора, която се завърна на клубната сцена след 8-годишна пауза, се осмели да каже какво прави една жена щастлива и колко е важно […]