Тази българка бие Слави с пет пъти повече абонати ВИДЕО

Вижте българката с повече абонати от Слави – The Clashers! Това е Деница Малакова от Стара Загора. You Yube каналът ѝ има над 6,15 милиона абонати и се казва DenitslavaMakeup, както разбирате от името, той е за грим, пише Plovdiv24.bg. 

В него Деница дава ценни съвети за това как да се гримираме, прави различни предизвикателства свързани с грим,  тестване и представяне на различни продукти или пък пресъздава култов грим на различни известни личности. 

Започва да се занимава с грим, когато е едва на 18, а през 2015 стартира своя YouTube канал. Вече на 27 години, тя има 421 видеа, а някои от тях са с по над 12 милиона гледания. Така към днешна дата общите гледания на видеоклиповете в канала ѝ надхвърлят 1 милиард.

В инстаграм българската влогърка също е доста известна: над 1,1 милиона последователи, повече от тези на най-големите ни звезди. В тази социална мрежа я следва дори fentybeauty, брандът за грим на певицата и модна икона Риана.

Вероятно вече се чудите: “Как българка с абонати повече от населението ни може да остане незабелязана?”. Причината е, че Деница прави видеата си на английски език. Съответно тя е доста по-известна в чужбина, отколкото у нас. Също така младата българка от Стара Загора се е преместила в Гърция. Тя пази личния си живот в тайна и в социалните мрежи не качва снимки, различни от тези, свързани с канала ѝ.

Във видеата ѝ често можем да видим нейните родители, но тя избягва да разкрива имената им./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Рапърът Енчев е обявн от НАП за данъчен измамник, но фондацията му усвоява държавни пари

Може ли човек, обявен от НАП за данъчен измамник, да усвоява десетки хиляди левове от държавата за меко казано безумно звучащ проект? Рапърът Георги Енчев, част от разпадналият се хип-хоп дует Румънеца и Енчев, нагледно доказва, че у нас няма невъзможни неща – стига да имаш правилните контакти. От началото […]

Subscribe US Now