Целувка за рекорд – Тейлър Суифт и Травис Кели влязоха в историята

По традиция Супербоул е едно от най-гледаните спортни събития в света. А тазгодишното 58-мо издание отново успя да счупи всички досегашни рекорди. Причина за това се оказа както играта на двата отбора по американски футбол, така и една любовна история, която целият свят следи от няколко месеца.
За никого не е тайна, че Тейлър Суифт има връзка с Травис Кели – един от играчите на Канзас Сити Чийфс, които си извоюваха победата на финала на турнира. Часове след мача стана ясно, че той е най-гледаният в историята на Супербоул – с цели 123.4 милиона зрители.
Предишното най-добро постижение бе от миналата година, когато Риана излезе на сцената, но зрителите бяха 115.1 милиона.
С този си рекорд финалът от неделя, 11 февруари, влиза в историята като най-гледаното телевизионно предаване в историята и второто най-гледано събитие на живо след кацането на Луната на Аполо 11 през 1969 г.
Над 200 милиона пък се оценява че са хората, които са гледали поне част от финала в някоя платформа, което също е впечатляващо число.
Е, телевизията излъчи едва 54 секунди от радостта на Тейлър Суифт и Травис Кели, но със сигурност те са били достатъчни, за да вдигнат още повече интереса към събитието.
Все пак не всеки ден виждаме една от най-скъпоплатените певици в света да демонстрира толкова искрено и открито чувствата си, а моментът на еуфория и радост се превърна в също толкова коментиран, колкото и изпълнението на Ъшър на полувремето на Супербоул, пише Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Двойна доза сексапил с Дакота Джонсън и Сидни Суийни

“Голите” рокли са един от най-актуалните тенденции при знаменитостите за официални събития. Виждаме ги още от 2021 г. по червения килим и по нищо не изглежда, че този предизвикателен тренд ще си отиде скоро. На него заложи и Дакота Джонсън на премиерата на новия си филм “Мадам Уеб” в Лос […]

Subscribe US Now