Библейска битка във “Фермата”: Серафим отстрани Ангел и… СНИМКИ

Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества – Серафим и Ангел, се сблъскаха жестоко на Арената в новия сезон на „Фермата“. Един от тях се оказа много по-неподготвен, падна, без да спечели нито една точка и си тръгна от риалитито.

Драматичният двубой се разигра пред очите на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Той беше специален гост и нахъсваше противниците да дадат най-доброто от себе си.
Стоичков събра погледите във “Фермата” с две осиротели телета СНИМКИ

Хлебарят Серафим, по-известен като Финци, показа пълно превъзходство над съперника си, собственика на транспортна фирма Ангел, когото всички наричат бай Анго и го повали в четири битки. Конкурентите, познати от предишни сезони на предаването, премериха сили в цепенето на дърва, стрелбата с огромна прашка, огъването на метални пръчки, рязането с трион.
Горещо! Сексбомбите на “Фермата” свалиха дрехите СНИМКИ 18+
Във всеки физически сблъсък 47-годишният хлебар беше по-хладнокръвен, методичен и значително по-бърз. Финци отговори и на повече въпроси от Алманаха, и отчете краен резултат 10 на 0. Четири години по-младият му съперник показа сила, но се провали, защото беше хаотичен и припрян.
„Една загуба няма да промени живота ти. Аз също съм губил много, но не съм се предавал. Днес съм горе, утре съм долу, в живота е така“, окуражи го Стоичков, преди да портите на стопанството да хлопнат зад гърба участника./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секс страсти в "Игри на волята", Вики и Цецо се... СНИМКИ

В новия сезон на “Игри на волята” вече има двойка, около която вероятно тепърва ще се развиват любовни сценарии. Зрители на риалити формата, които активно коментират случващото се на арената, вече са убедени, че между Виктория и Цецо ще се случи нещо по-пикантно съвсем скоро. Двамата си стават все по-близки, често […]