Мъжът на Маги Сидерова вдига сватба с нейна колежка

Бившият мъж на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, вдига пищна сватба на морето с позабравената топмоделка Роси Черногорова, пише Галерия.

Грандиозното тържество е планирано за 28 август и ще е на плажа на „Перла“ край Приморско. Църковната церемония ще бъде в Св. Успение Богородично в кв. Василико в Царево, а след това купонът ще се вихри в ресторанта на „Перла“, който се държи от гаджето на Диляна Попова – Лъчезар Захариев.

Роси и Боби Манекена са поканили всички топмоделки от миналото – Наталия Гуркова, Руми Кръстева, а специален гост ще е Азис.
Младоженците подписаха още миналата година навръх женския празник – 8 март, след което имаше вечеря в изискан ресторант, но още тогава се зарекоха, че ще направят църковна церемония и ще вдигнат голяма сватба./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бен Афлек отново пусна имот на пазара

Каквото било – било. Бен Афлек вече носи халка на пръста си и се е отдал на една единствена жена. Рамо до рамо с Дженифър Лопес двамата градят своето бъдеще. Затова домът му в Лос Анджелис, в който е живял сам преди романса си с певицата едва ли ще му потрябва. Поне […]

Subscribe US Now