Руни Мара и Хоакин Финикс отново го направиха

Руни Мара и Хоакин Финикс са сред звездните двойки, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Интересен факт е, че актрисата първоначално дори успява да скрие първата си бременност даже и от дизайнера на костюми за филма “Улицата на кошмарите”, в който участва преди около четири години.
Въпреки добре пазената тайна обаче, за раждането на първото дете на Руни Мара и Хоакин Финикс научихме през лятото на 2020 г. Момченцето им е кръстено Ривър – на покойния брат на актьора от “Жокера”.
В едно от малкото интервюта, които дава, Хоакин Финикс споделя, че иска да е подкрепящ баща и няма намерение да налага личните си вярвания и убеждения на сина си. Нито пък ще го насърчава да се занимава точно с актьорство, издава още пред The Sunday Times актьорът.
Източници на изданието Us Weekly също казват, че двойката цели детето им да израсне нормално и спокойно. По думите им синът им Ривър също така ги е сближил дори много повече, отколкото двамата са си представяли.
Около година след раждането на първото им дете, информатори разкриват също, че Хоакин Финикс и Руни Мара даже вече са си говорили за второ.
“Надяват се да стане скоро. През следващата година, горе-долу тогава. Руни се чувства много благословена да е толкова близка със сестра си Кейт и би искала Ривър също да има специална връзка с бъдещия си брат или сестра.”
Сега, почти четири години след раждането на първото си дете, двойката, която е сгодена от юли 2019 г., е в очакване и на второто. Щастливата новина издаде самата Руни Мара, когато мина по червения килим на 74-ия Международен филмов фестивал Берлинале, за да представи филма си The Kitchen.
На събитието актрисата позира за снимки, обвила с ръце вече наедрялото си коремче. За визията си Руни Мара е заложила на черна разкроена рокля на Givenchy без презрамки и също толкова семпли грим и прическа – коса, прибрана в стегнат кок и неутрални цветове върху устните и очите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Траур в кралския двор на Йордания

Йорданският кралски двор обяви тридневен траур след внезапната смърт на Калид бин Мусаед бин Саиф бин Абдулазиз Ал-Саиф. Саудитският бизнесмен е баща на Раджуа ал Хюсеин, съпругата на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин. По нареждане на крал Абдула тъжното събитие ще бъде почетено с три дни на траур, които започнаха […]

Subscribe US Now