Дарин Ангелов разплака всички в “Капките” като Димо от P.I.F. ВИДЕО

Дарин Ангелов буквално остави безмълвни и публиката, и зрителите пред малките екрани с прочувственото си изпълнение на “Приказка” на Димо от P.I.F., който си отиде без време от коронавирус през декември 2020 г.

Актьорът така се сля с образа на Димо, че разтърси дори съпругата му Люба, която едва сдържаше сълзите си в публиката. След изпълнението си Дарин на няколко пъти си пое дълбоко въздух и в първите минути не можеше да говори от вълнение, докато всички в залата го аплодираха на крака, включително и журито. Емоционалното представяне на актьора му донесе и втора победа в “Капките”.
Дарин Ангелов пред БЛИЦ: “Капките” са велико шоу, а за “Лъжите в нас” си дадох най-милото! СНИМКИ

“Това е страхотен момент. Благодаря ви!”, сподели през сълзи съпругата на Димо – Люба, около която в публиката седяха и останалите членове на група P.I.F. Тяхното място на сцената до Дарин пък заеха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев-Геро.
Дарин Ангелов скочи в скута на Вергов, а целувката им… ВИДЕО
“Той написа първата ми песен! Обичам го!”, призна с тъга и Мариана Попова, която този път влезе в образа на Наско от БТР, който пък беше гост жури този път./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакван обрат между Радина Червенова и Коко Каменаров, двамата се... СНИМКА

За Радина Червенова и Коко Каменаров май любовта не е още съвсем затворена страница. Или пък са решили да сътворят своето ново начало?! Топ говорителката и бившият шеф на БНТ минаха през редица лични перипетии и разочарования, но в крайна сметка отново са един до друг. Така поне са се […]