Българинът, който спечели сърцето на Мария Бакалова

Безспорен факт е, че Мария Бакалова е най-известната българска актриса в Холивуд и единствената, номинирана за Оскар. Това обаче не я е накарало да забрави откъде е тръгнала, напротив. Всяка свободна минута тя прекарва в България.
През изминалия уикенд 26-годишната Бакалова е била забелязана да почива в петзвезден хотел във Велинград. В това вероятно няма нищо учудващо, защото съвсем наскоро тя завърши снимките за новия филм на Мартин Кембъл Dirty Angels в Солун.
По-изненадваща се оказа компанията, в която актрисата е в спа курорта – заедно с Валери Григоров. Всъщност за двамата като двойка се говори още от няколко месеца. На 14 февруари Мария публикува снимка в стори в Instagram с червени рози, като тагна Валери. Той пък й отговаря със сърце.
Почивката им във Велинград е потвърждение за връзката между актрисата от “Борат” и Валери, който е син на олимпийската шампионка Мария Грозева и стана популярен покрай участието си в “Игри на волята”.
Двамата са се срещнали именно по време на снимките на Dirty Angels, където Григоров участва като каскадьор, пишат “Телеграф”, които първи успяха да ги заснемат заедно във Велинград. Очевидно Мария Бакалова и Валери Григоров са новата българска звездна двойка. Сега остава и двамата да го потвърдят по-категорично.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо сравниха датската принцеса с принцеса Даяна

Неслучайно принцеса Мери е една от най-харесваните кралски особи – до момента съпругата на датския престолонаследник не се е замесвала в скандали, образец за стил е, освен това е заета както с голямото си семейство, така и с редица хуманитарни дейности. В момента 50-годишната Мери придружава принц Фредерик на посещение […]