Защо сравниха датската принцеса с принцеса Даяна

Неслучайно принцеса Мери е една от най-харесваните кралски особи – до момента съпругата на датския престолонаследник не се е замесвала в скандали, образец за стил е, освен това е заета както с голямото си семейство, така и с редица хуманитарни дейности.
В момента 50-годишната Мери придружава принц Фредерик на посещение в Индия, като двойката държи поданиците си в течение на цялата си визита. Преди два дни на официалния профил на датското кралско семейство бяха публикувани снимки от посещението на майката на Фредерик кралица Маргрете в Тадж Махал пред 1963 г.
Ден след това видяхме принцът и принцесата пред известния монумент. Двамата бяха седнали на мраморна пейка, като зад гърба им се виждаше дворецът. Снимката моментално породи сравнения на принцеса Мери с принцеса Даяна.
А причината е една вече легендарна фотография на лейди Ди на същото място. Годината е 1992 г., а принц Чарлз, за когото все още е омъжена, е на официална среща. Даяна решава сама да разгледа Тадж Махал. По-късно същата година двамата обявяват, че се разделят.
По-рано днес пък принц Фредерик и принцеса Мери посетиха мемориала на Махатама Ганди в Ню Делхи. Мери беше избрала бледорозова рокля на цветя Vlishenko за кратката церемония, в която двамата поднесоха цветя, съобщават Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Целувката между Джейми Лий Къртис и Мешил Йео, за която всички говорят

Някак стана обичайно не самото връчване на награди на церемонии в киното да бъде интересно, а всичко това, което се случва по време на самата вечер. На SAG Awards 2023 също имаше интересни моменти, като един от тях не очаквахме да видим. Става дума за реакцията на Джейми Лий Къртис при […]