Паника! Кристиан Костов се натрови, оплака се от… СНИМКА

Кристиан Костов е от това поколение млади изпълнители, които не търпят стереотипи и не се притесняват от хорското мнение. Така например нито хейта по външния вид, нито критиките за различния му стил повлияха на певеца. 

Е, в последните часове обаче видяхме Кристиан, както скоро не бяхме го виждали – без грим, с набола брада и в твърде естествен вид. Причината? Хранително отравяне, пише каналът vbox7.com.

Лошото вече е зад гърба на Кристиан, а той се оплака от нова пъпка, която му излязла след всичко, което му се е случило покрай натравянето. “Доста ме мързи да се обръсна, така изглеждам, когато не се бръсна всеки ден”, добавя още артистът.
Наскоро Кристиан пусна нова песен, която очарова феновете му. Звученето е супер модерно, европейско, а текстът – готин и свеж./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко струват бижутата на Джей Ло за сватбата ѝ

Бен Афлек предлага брак на Дженифър Лопес през април с прекрасен пръстен със зелен диамант, цвят, който е особено символичен за нея. “Винаги казвам, че зеленият цвят е моят щастлив цвят. Разбрах, че има много моменти в живота ми, в които са се случвали невероятни неща, когато съм била облечена в […]