Мрази ли секса Дрю Баримор

Преди около месец Дрю Баримор изненада повечето си фенове с твърдението, че шест месеца без секс не е чак такава драма и че самата тя може да изкара дори повече.
Очевидно, тези ѝ думи са се превърнали в обект на дискусии, защото се наложи актрисата да дава допълнителни обяснения.
В блога си Баримор пише, че на една от тренировките си е попаднала на жена, която ѝ е казала, че много прилича на Дрю Баримор, но за разлика от нея тя изглежда като психически стабилна и не мрази секса.
Първоначално актрисата и телевизионна водеща не е разбрала последната препратка, но след няколко дни ѝ е станало ясно за какво точно става дума. Ето защо сега иска да поясни някои неща. Като например, че е почти на 48 години и в момента приема интимността по много по-различен начин, отколкото преди години.
Дрю Баримор пише, че не е имала модел за подражание от родителите си в това отношение, затова и е започнала да има интимни отношения с други хора от доста ранна възраст. Тогава тя е търсела удоволствие, приятелство, вълнение и одобрение.
И понеже не може да върне времето назад и поправи някои грешки, избира да гледа от позитивната страна на нещата. И след като има две деца и един развод зад гърба си, се е научила да отделя повече време и любов за тях и към себе си.
И благодарение на терапия е разбрала, че сексът не е означава любов, но той може да е израз на такава. Дрю Баримор не изключва възможността в бъдеще отново да има връзка с мъж, но просто това не е неин приоритет.
Актрисата допълва, че не е човек, който има нужда от секс и затова да влиза в различни връзки. Но и пояснява, че не мрази секса, а е разбрала, че той и любовта не са едно и също нещо, пише CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Джаред Лето го направи

Не минава и ден без да научим, че поредна звезда от световния шоубизнес пуска собствена линия козметика. Селена Гомес и Хейли Бийбър вече са утвърдени в сферата, наскоро Брад Пит ни обеща кремове с неговата марка, а сега към голямата компания се присъединява още някой. Джаред Лето направи първото събитие, […]

Subscribe US Now