Никой не очакваше това от Ребел Уилсън

Преди няколко месеца Ребъл Уилсън изненада всички с драстичното си отслабване и цялостаната промяна, която настъпи във външния й вид. Оказа се, че всичко това не е било търсен ефект само и единствено от естетическа гледна точка.
Тогава актрисата призна, че е научила, че не може да има деца, затова и спортът ѝ помогнал да се справи с тази тъжна новина.
Дори и да не може да зачене по естествен път обаче, Ребел Уилсън все пак стана майка. 42-годишната звезда от Pitch Perfect обяви в Instagram в понеделник, че има момиченце, родено от сурогатна майка.
“Горда съм да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е истинско красиво чудо. Особено много искам да благодаря на сурогатната майка, който я износи и роди с огромна благодат и грижа. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък”, гласи прочувствения ѝ пост под снимката на малкото момиченце.
Уилсън добавя, че е готова да даде на малката Ройси цялата любов, която феновете ѝ могат да си представят.
“Уча се бързо… Изпращам много уважение към всички майки! Горда съм, че съм във вашия отбор”, завършва публикацията си актрисата.
През юни Уилсън за първи път направи публично достояние романтичната си връзка с модния дизайнер Рамона Агрума, с която очевидно ще отглеждат малката Ройси.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пластичен хирург се изгаври с Антония Петрова СНИМКА

Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно могат да бъдат окачествени като „отмъщението на пластичния хирург”. Не е ясно кой е докторът, при когото ходи блондинката, но той определено се е изгаврил с перничанката, пише „Уикенд”. Лицето на настоящата юристка е покъртително. Устните й са огромни и […]