Когато прислугата разкрива тайните на звездите

Световните знаменитости винаги са под прицел на папараците и е много трудно да се отпуснат, когато са на публично място. И ако си мислим, че поне вкъщи са на сигурно място, ще останем излъгани. За съжаление дори в дома си често не могат да се порадват на нужното спокойствие, защото там пък ги дебнат техните домашни помощници.
А случи ли се да не им платят достатъчно или да се държат лошо с тях, медиите незабавно научават всевъзможни пикантерии за живота на звездите. Повечето от домашните помощници са възмутени от това колко разхвърляни са работодателите им, както сподели преди години жена, отговаряща за почистването в дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.
От италианското издание Gossip Trip не се задоволяват само с и вече бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, а подбират пет други известни личности и разкриват малките им тайни, за които света е научил благодарение на някои от хората, работили за тях. 
Дженифър Анистън
Според Star.com Дженифър Анистън си има малка мръсна тайна. И тя се крие в това, че разчита на “съвети” от “Петдесет нюанса сиво”, за да забавлява интимните си партньори в леглото. 
Джордж Клуни
Джордж Клуни пък се оказва много “ревнив” по отношение на собствения си алкохол. Всъщност, както разкрива икономката му, актьорът отбелязвал нивото на най-скъпите алкохолни напитки с маркер, за да е сигурен, че никой друг не ги пие.
Сандра Бълок
Изглежда, че актрисата е пароноична до такава степен, че изисква прозорците в дома й да бъдат затворени през цялото време. Дори през деня.
Том Круз
Актьорът си има друга мания. Той държи на правилата, чистотата и реда до такава степен, че забранява на партньорите си да стъпват в личната му фитнес зала. 
Кристен Стюарт
Кристен Стюарт, за разлика от Том Круз, държи по-малко на чистотата. Или по-правилно е да кажем, че изобщо не държи. Всъщност изглежда, че актрисата има навика да оставя фасове почти навсякъде – от душа до хладилника.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любо Киров на крачка от смъртта, спасил се като по чудо

Няколко пъти Любо Киров е бил близо до смъртта. Спасяването си като по чудо, певецът неведнъж е обяснявал с Божията намеса. Някои от случките, при които се е озовал на ръба на живота, са толкова необикновени, че неминуемо подсилват смирението и вярата му. В музикалните среди се знае, че Любо, […]