Мръснишка СНИМКА 18+ на Джулиана Гани от Италия взриви мрежата

Джулиана Гани е в напреднала бременност, но това не й пречи да продължава да качва разголени и доста провокативни снимки.

В момента пловдивчанката обикаля Италия и реши именно там да покаже огромните си силиконови гърди. На кадъра Гани е в празна вана, нали в момента е много модерно да се снимат в банята всякакви псевдо звезди. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Силиконовата бомба този път намери атрактивен начин да позира в празна вана, загърната с хавлия, от която преливат пищните й гърди. В поста в Инстаграм плеймейтката отбелязва да се насладим на хубавата гледка, но зад нея. 
Миската съвсем скоро ще стане майка, но големият корем не й пречи да бъде секси. Хубавото при нея е, че не качва никъде другаде и ако я погледнеш в гръб трудно би отгатнал, че е в напреднала бременност./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси снимките на Зоуи Кравиц за GQ

Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията – все пак това е една от най-красивите жени на планетата и интересен творец в Холивуд. Видяхме я в редица провокативни роли – от Жената-котка в “Батман” до йога учител със скрити способности в “Големите малки лъжи”. Съвсем скоро ще видим […]