Секси снимките на Зоуи Кравиц за GQ

Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията – все пак това е една от най-красивите жени на планетата и интересен творец в Холивуд. Видяхме я в редица провокативни роли – от Жената-котка в “Батман” до йога учител със скрити способности в “Големите малки лъжи”.
Съвсем скоро ще видим и каква е като режисьор – 33-годишната дъщеря на Лени Кравиц и Лиза Бонет е във финалната права на филма си Pussy Island. Това разбираме от интервюто й за списание GQ, което е придружено и със секси фотосесия.
Няма как Зоуи да не коментира и връзката си Чанинг Тейтъм – двамата се запознават именно на снимачната площадка на Pussy Island, в който той изпълнява една от главните роли.
“Той е прекрасен човек. Кара ме да се смея, и двамата много обичаме изкуство, обичаме да разговаряме за изкуство.”
Тя признава, че първият филм, който са изгледали заедно, е бил “Истински романс”. И допълва, че той я подкрепя във всяко едно отношение и я защитава, когато тя е притеснена от общественото внимание към себе си.
“Опитваш се да пазиш връзката си като нещо лично възможно най-дълго. За да не трябва да мислиш за това какво смята светът за нея”, допълва Зоуи за отношенията си с Чанинг. “Но колкото повече остарявам, толкова повече осъзнавам, че човекът, за когото медиите говорят, не съм аз. Това е тяхната идея за мен.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво си причини Зорница от "Игри на волята" на лицето, не прилича на себе си ВИДЕО

Зорница от “Игри на волята” не впечатли зрителите с акъл, нито пък с красота. След края на формата е решила да поправи това. Е, поне що се отнася до втората част, акъл трудно може да си набави.  В шоуто Зори изглежда като съвсем обикновено момиче, но след финала на “Игри […]