Ето какво си причини Зорница от “Игри на волята” на лицето, не прилича на себе си ВИДЕО

Зорница от “Игри на волята” не впечатли зрителите с акъл, нито пък с красота. След края на формата е решила да поправи това. Е, поне що се отнася до втората част, акъл трудно може да си набави. 

В шоуто Зори изглежда като съвсем обикновено момиче, но след финала на “Игри на волята” го раздава като истинска кифла. Силният грим и екстеншъни са само малка притурка към новата визия на Зори. От няколко дни тя се разхожда със супер големи джуки, които си е направила на аванта. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@zoristtt)

Инфлуенсърската професия очевидно блазни Зорница, тъй като реши да си уголеми джуките, но без да плаща. Тя показа резултата и тагна в публикация специалистът, който е свършил тази работа. Фенове на шоуто и на Зорница са категорични, че е прекалила с хиалурона в джуките си и я съветват повече да не го прави. 
Тя пък е категорична, че би си тунинговала цялото тяло. Явно чака подходяща оферта за бартер, тъй като не тя е победител в “Игри на волята” и няма такива средства, че да пръска по пластични хирурзи./show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Теди Кацарова пред БЛИЦ TV: Сцената е наркотик

Теди Кацарова е на 29 март 1978 г. в София, в семейството на Силвия и Милчо Кацарови. Професионалната ѝ кариера започва на 16-годишна възраст. Участва в конкурса за млади изпълнители „Хит минус едно“ през 1995 г. Тогава печели първото място. Теди е едно от малкото млади имена на турнето “Обич и песен”, чийто финален […]