Сложиха Джена до кандидат-депутати, тази СНИМКА взриви мрежата

Плакат на певицата Джена се появи изненадващо до афишите на кандидати за народни представители на ГЕРБ, ДБ, БСП и ИТН. А народът ликува и иска певицата в следващия кабинет. 

“Изборът не е богат. Джена ще е”, заканиха се български граждани. Но влиза ли в политиката Джена и защо нейното лице се нареди до афиши на водещи политически фигури?! 

Рекламен плакат за предстоящо участие на Джена бе залепен до афиши на кандидати за народни представители. Някой по-наблюдателен веднага е щракнал видяното и снимката вече няколко дни обикаля социалните мрежи и трупа последователи. 
Наш репортер потърси Джена за коментар. “Нямам амбиции да влизам в политиката. Всеки трябва да прави това, което може най-добре. В моя случай това е музиката – не мога да живея без да пея. Интересувам се и следя какво се случва в страната и по света. На 2 октомври ще гласувам за по-добро бъдеще на страната ни и апелирам всички да отидат до урните и да дадат вота си”, заяви изпълнителката на летния хит “Пияни нощи”. 

Източник: blitz.bg
Next Post

За какво са спорили Скарлет Йохансон и свекърва й

Може и да е една от най-сексапилните жени в света и една от най-обичаните актриси, но личният живот си остава неприкосновена територия за Скарлет Йохансон. Освен ако не реши сама да ни разкрие нещо. Както направи в токшоуто на Кели Кларксън. При участието си там преди ден, 37-годишната актриса от […]

Subscribe US Now