Наталия Кобилкина закъса с парите и се реши на нещо невиждано…

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, а причината за спада в цените, които иначе не са никак малки, вероятно е, защото е закъсала за пари. Засега няма друго логично обяснение за драстичния спад на цените на лекционните й курсове.

Годишният ВИП абонамент от “скромните” 95 000 лева е свален драстично – само на 4999 лева. С други думи – сексоложката се лишава от цели 90 бона, които би трябвало да прибере от обучителния период, а намаленията, които прави, засягат всички абонаментни планове. Например, месечният е намален от 2200 лв. на 150 лв., годишният от близо 18 хил. лв. вече е 1500 лв.

Изненада! Наталия Кобилкина иска второ бебе от… СНИМКА

Много от почитателите й се питат на какво се дължи драстичната разлика, а някои от тях заподозряха, че профилите й може да са попаднали в полезрението на хакери, злоупотребили с публикуваната информация, пише “Галерия”.
Наталия Кобилкина премери “малък членче” на Бойко Кръстанов СНИМКИ

Съмненията бързо изчезнаха тъй като самата Кобилкина се опита да популяризира новата си схема. Възможно е интересът към лекционните й курсове, както и практическата част да е намалял след скандала и оплакванията от страна на потърпевши, които през лятото на миналата година, разкриха, че учи курсантките си как да просят по морето срещу 6000 лева. За да припечели още, месеците май и юни са пълни със събития, пише още изданието.

Припомняме, че и по-рано имаше слухове, че Кобилкина няма добра финансова дисциплина и бързо прахосва парите, които изкарва от семинарите. Всъщност, главозамайващите суми, които прибра от българските си клиенти, се оказаха недостатъчни и тя стегна куфарите си за Атина, по-късно със съпруга й Такис заминаха в Лондон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пореден гаф на Оливия Уайлд

Последната година беляза голямо развитие за Оливия Уайлд. Актрисата вече съвсем спокойно може да се нарича режисьор, защото зад гърба й има два сериозни филма – “Зубрачките” и “Не се тревожи, скъпа”. Освен това е много смела в избора си на дрехи. Запазена марка на 39-годишната Оливия в последните месеци […]