Това ли е изненадата в коронацията на крал Чарлз

На 6 май тази година Чарлз официално ще бъде коронясан като новия монарх на Великобритания на религиозна церемония, която не се е случвала от 1953 г. – годината, в който на трона се възкачва майка му Елизабет Втора.
Коронацията ще бъде съпроводена от тридневни тържества, като “черешката” им ще е грандиозният концерт, който ще се състои пред замъка Уиндзор на 7 май и ще бъде излъчван директно по ВВС.
От Бъкингамския дворец съобщиха преди време, че в него ще участват един от най-големите съвременни музикални звезди. А сега Mirror, както и други британски медии твърдят, че хедлайнер ще бъде Лайнъл Ричи.
Изпълнителят на “Hello” от дълги години е посланик на Prince”s Trust – благотворителната организация на Чарлз. Освен това кралят храни топли чувства към него, защото двамата са на подобна възраст и са се срещали неколкократно.
Сред останалите изпълнители, за които се говори, че е възможно да вземат участие в концерта за коронацията, са Spice Girls – това би означавало, че групата ще се събере специално в чест на краля. Както и сър Пол Макартни от Beatles.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол натика главата на фен под полата си ВИДЕО

Ако си мислите, че сте виждали всичко от Гери-Никол, значи се лъжете сериозно, защото провокативната изпълнителка е способна на всичко, когато е на сцената и за пореден път доказа, че няма никакви задръжки. Наскоро изпълнителката на “Телефона” бе подложена на унищожителни критики от потребители в социалните мрежи, които не могат да […]

Subscribe US Now