Аксения шокира всички от “Фермата”, изненадващо изхвърли… СНИМКА

Още една жена е аут от “Фермата”, след като в снощния дуел Аксения успя да победи Мирела. Крайният резултат от битката между двете определено изненада всички в стопанството.

Сблъсъкът между двете бе видимо неравен предвид факта, че Мирела е мениджър, а Аксиния – бивша лекоатлетка. В крайна сметка след серия от битки, майката на две деца от Поморие демонстрира пълно надмощие, но и късмет в точните моменти, и отчете 9 на 1 точки в своя полза.
Камелия нападна гърдите на Аксения във “Фермата” СНИМКИ 18+
Още в първата битка Аксения показа, че Мирела няма особен шанс за победа, след като нацепи близо седим килограма повече дърва от нея, ряза дървени летви и беше много по-точна при стрелбата с пясъчни торбички.

След този резултат в мрежата направо гръмна пожар от коментари на доволни фенове. “Аксения е машина!!! Сдържана, умерена, не подцени съперника нито за миг. Новите могат да съжаляват за нея. Натри им носовете на всички”, гласи едно от писанията.
Гуспата откровено след “Фермата” пред БЛИЦ: Затворих устата на всички и си взех поуките! СНИМКИ
В друго пък се казва: “Невероятна и много достойна жена! Браво, Аксения!!!”, а също и – “Накрая дори не изрази радост от уважение към сълзите на противника. Без писъци, без подскачане.. Отборът ѝ помагаше на Мирела от уважение. Нещо, което дори самият отбор на Мирела забрави да прави когато видя как се проваля… Мисля, че този дуел повече от всеки друг показа космическата разлика в нивото на участниците на двата отбора и защо Аксения нямаше как да просъществува сред тези “нови” елементи…”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

След като Емануела си поиска точно този мъж, бързо последваха и... ВИДЕО

Поп фолк звездата Емануела е наясно точно какъв мъж иска и сега остава само да го намери. Изпълнителката е от хората, които се борят за това, което искат в живота и не се плаши от това. “Когато аз станах певица, нямаше много достъпност до медии. За да се случи интересно […]

Subscribe US Now